LE131 LE131
LE131 LE131
LE131
0 Reviews | Review toevoegen
Grapefruit, Groene noten, Specerijen

Gewicht   

0,000 KG

Verzendkosten

€ 7,25

€ 12,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Geur: Groen


Midden  Groen
LE131 is een heren parfum die in de Houtachtig Bloemig Musk categorie valt met het hoofdakkoord groen.

De duidelijkst waarneembare geurnoten zijn groene noten, grapefruit en specerijen. Het sillage van dit heren parfum wordt omschreven als midden.

De stijl die het beste de LE131 omschrijft is smart en de eigenschap van dit parfum kan het beste omschreven worden als sexy.
 

Geurnoten

Geur belevenis

Dit is de olfactorische pyramide van LE131

De topnoten blijven ongeveer 15 minuten duidelijk aanwezig, daarna zullen de midden noten zich verder manifesteren. Na ongeveer 4 a 5 uur komen de basisnoten van dit parfum duidelijker naar voren.

De volgende akkoorden zul je duidelijk ruiken in dit parfum fris kruidig, groen, citrusvruchten, aromatisch, houtachtig, warm kruidig.

De gehele olfactorische pyramide, het sillage die gegradeerd is als midden, en de duidelijkst waarneembare geurnoten groene noten, grapefruit, specerijen, maken dit een parfum die perfect is voor lente, zomer.

Ben jij smart en sexy, of zijn dit eigenschappen die je graag uit wilt stralen?! Dan is LE131 wellicht perfect voor jou! Wil je ook een andere parfum proberen? Kijk dan eens bij LE128 of LE304.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Beschrijving
Algemene informatie Productbeschrijving De parfum van Tapparfum worden gemaakt met de hoogste kwaliteit geuroliën. De geuren zijn (net als designer parfums) gemaakt van deels synthetische oliën en deels natuurlijke oliën. De parfum bevat tussen de 20% en 40% bestandsdelen (geurolie). De resterende 60% tot 80% is hoogwaardige kleur- en geurloze alcohol. Deze gradatie maakt het dat onze parfums gecategoriseerd worden als PARFUM.