LE130 LE130
LE130 LE130
LE130
0 Reviews | Review toevoegen
Mango, Patchouli, Sandelhout

Gewicht   

0,000 KG

Verzendkosten

€ 7,25

€ 12,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Geur: Tropisch


Midden  Tropisch  
LE130 is een heren parfum die in de Houtachtig Aromatisch categorie valt met het hoofdakkoord tropisch.

De duidelijkst waarneembare geurnoten zijn mango, sandelhout en patchouli. Het sillage van dit heren parfum wordt omschreven als midden.

De stijl die het beste de LE130 omschrijft is casual en de eigenschap van dit parfum kan het beste omschreven worden als comfort.
 

Geurnoten

Geur belevenis

Dit is de olfactorische pyramide van LE130

De topnoten blijven ongeveer 15 minuten duidelijk aanwezig, daarna zullen de midden noten zich verder manifesteren. Na ongeveer 4 a 5 uur komen de basisnoten van dit parfum duidelijker naar voren.

De volgende akkoorden zul je duidelijk ruiken in dit parfum tropisch, fruitig, zoet, balsemachtig, citrusvruchten, houtachtig.

De gehele olfactorische pyramide, het sillage die gegradeerd is als midden, en de duidelijkst waarneembare geurnoten mango, sandelhout, patchouli, maken dit een parfum die perfect is voor lente, zomer, herfst, winter.

Ben jij casual en comfort, of zijn dit eigenschappen die je graag uit wilt stralen?! Dan is LE130 wellicht perfect voor jou! Wil je ook een andere parfum proberen? Kijk dan eens bij LE163 of LE306.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Beschrijving
Algemene informatie Productbeschrijving De parfum van Tapparfum worden gemaakt met de hoogste kwaliteit geuroliën. De geuren zijn (net als designer parfums) gemaakt van deels synthetische oliën en deels natuurlijke oliën. De parfum bevat tussen de 20% en 40% bestandsdelen (geurolie). De resterende 60% tot 80% is hoogwaardige kleur- en geurloze alcohol. Deze gradatie maakt het dat onze parfums gecategoriseerd worden als PARFUM.