LE125 LE125
LE125 LE125
LE125
0 Review | Review toevoegen
Amalfi citroen, Lavendel, Afr. Oranjebloem

Artikelnummer

LE125

Gewicht   

0,000 KG

Verzendkosten

€ 7,25

€ 12,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

HOUTACHTIG AROMATISCH

 

Midden  Fris kruidig  

LE125 is een heren parfum die in de Houtachtig Aromatisch categorie valt met het hoofdakkoord fris kruidig.

De duidelijkst waarneembare geurnoten zijn lavendel, tabak en hooi. Het sillage van dit heren parfum wordt omschreven als midden.

De stijl die het beste de LE125 omschrijft is casual en de eigenschap van dit parfum kan het beste omschreven worden als spontaan.

 

Geurnoten

Geur belevenis

Dit is de olfactorische pyramide van LE125

De topnoten blijven ongeveer 15 minuten duidelijk aanwezig, daarna zullen de midden noten zich verder manifesteren. Na ongeveer 4 a 5 uur komen de basisnoten van dit parfum duidelijker naar voren.

De volgende akkoorden zul je duidelijk ruiken in dit parfum fris kruidig, aromatisch, kruiden, zoet, groen, tabak.

De gehele olfactorische pyramide, het sillage die gegradeerd is als midden, en de duidelijkst waarneembare geurnoten lavendel, tabak, hooi, maken dit een parfum die perfect is voor lente, zomer, herfst, winter.

Ben jij casual en spontaan, of zijn dit eigenschappen die je graag uit wilt stralen?! Dan is LE125 wellicht perfect voor jou! Wil je ook een andere parfum proberen?

Kijk dan eens bij LE506 of LE308.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Beschrijving
Algemene informatie Productbeschrijving De parfum van Tapparfum worden gemaakt met de hoogste kwaliteit geuroliën. De geuren zijn (net als designer parfums) gemaakt van deels synthetische oliën en deels natuurlijke oliën. De parfum bevat tussen de 20% en 40% bestandsdelen (geurolie). De resterende 60% tot 80% is hoogwaardige kleur- en geurloze alcohol. Deze gradatie maakt het dat onze parfums gecategoriseerd worden als PARFUM.