LE116
LE116
0 Review | Review toevoegen
Mojito cocktail, Limoen, Munt

Artikelnummer

LE116

Gewicht   

0,000 KG

Verzendkosten

€ 7,25

€ 12,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

HOUTACHTIG AROMATISCH

 

 

Zwaar  Aromatisch  
LE116 is een heren parfum die in de Houtachtig Bloemig Musk categorie valt met het hoofdakkoord aromatisch.

De duidelijkst waarneembare geurnoten zijn lavendel, geranium en rozemarijn. Het sillage van dit heren parfum wordt omschreven als zwaar.

De stijl die het beste de LE116 omschrijft is sportief en de eigenschap van dit parfum kan het beste omschreven worden als spontaan.

 

Geurnoten

Geur belevenis

Dit is de olfactorische pyramide van LE116

De topnoten blijven ongeveer 15 minuten duidelijk aanwezig, daarna zullen de midden noten zich verder manifesteren. Na ongeveer 4 a 5 uur komen de basisnoten van dit parfum duidelijker naar voren.

De volgende akkoorden zul je duidelijk ruiken in dit parfum aromatisch, fris kruidig, houtachtig, groen, bloemig.

De gehele olfactorische pyramide, het sillage die gegradeerd is als zwaar, en de duidelijkst waarneembare geurnoten lavendel, geranium, rozemarijn, maken dit een parfum die perfect is voor lente, zomer.

Ben jij sportief en spontaan, of zijn dit eigenschappen die je graag uit wilt stralen?! Dan is LE116 wellicht perfect voor jou! Wil je ook een andere parfum proberen?

Kijk dan eens bij LE337 of LE126.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Beschrijving
Algemene informatie Productbeschrijving De parfum van Tapparfum worden gemaakt met de hoogste kwaliteit geuroliën. De geuren zijn (net als designer parfums) gemaakt van deels synthetische oliën en deels natuurlijke oliën. De parfum bevat tussen de 20% en 40% bestandsdelen (geurolie). De resterende 60% tot 80% is hoogwaardige kleur- en geurloze alcohol. Deze gradatie maakt het dat onze parfums gecategoriseerd worden als PARFUM.