LE111
LE111
0 Review | Review toevoegen
Pruim, Rum, Vanille

Artikelnummer

LE111

Gewicht   

0,000 KG

Verzendkosten

€ 7,25

€ 12,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Geur: Warm kruidig


Midden  Warm kruidig  
LE111 is een heren parfum die in de Houtachtig Aromatisch categorie valt met het hoofdakkoord warm kruidig.
De duidelijkst waarneembare geurnoten zijn vanille, pruim en rum. Het sillage van dit heren parfum wordt omschreven als midden.

De stijl die het beste de LE111 omschrijft is sportief en de eigenschap van dit parfum kan het beste omschreven worden als spontaan.
 
Geurnoten

Geur belevenis

Dit is de olfactorische pyramide van LE111

De topnoten blijven ongeveer 15 minuten duidelijk aanwezig, daarna zullen de midden noten zich verder manifesteren. Na ongeveer 4 a 5 uur komen de basisnoten van dit parfum duidelijker naar voren.

De volgende akkoorden zul je duidelijk ruiken in dit parfum warm kruidig, zoet, fruitig, houtachtig, vanille.

De gehele olfactorische pyramide, het sillage die gegradeerd is als midden.
De duidelijkst waarneembare geurnoten vanille, pruim, rum, maken dit een parfum die perfect is voor lente, zomer, herfst, winter.

Ben jij sportief en spontaan, of zijn dit eigenschappen die je graag uit wilt stralen?! Dan is LE111 wellicht perfect voor jou! Wil je ook een andere parfum proberen? Kijk dan eens bij LE301 of LE521.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Beschrijving
Algemene informatie Productbeschrijving De parfum van Tapparfum worden gemaakt met de hoogste kwaliteit geuroliën. De geuren zijn (net als designer parfums) gemaakt van deels synthetische oliën en deels natuurlijke oliën. De parfum bevat tussen de 20% en 40% bestandsdelen (geurolie). De resterende 60% tot 80% is hoogwaardige kleur- en geurloze alcohol. Deze gradatie maakt het dat onze parfums gecategoriseerd worden als PARFUM.