LE102 LE102
LE102 LE102
LE102
0 Review | Review toevoegen
Appel, Kaneel, Vanille

Artikelnummer

LE102

Gewicht   

0,000 KG

Verzendkosten

€ 7,25

€ 12,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Geur: Houtachtig


Midden  Houtachtig  

LE102 is een heren parfum die in de Houtachtig Kruidig categorie valt met het hoofdakkoord houtachtig.

De duidelijkst waarneembare geurnoten zijn vanille, appel en kaneel. Het sillage van dit heren parfum wordt omschreven als midden.

De stijl die het beste de LE102 omschrijft is casual en de eigenschap van dit parfum kan het beste omschreven worden als spontaan.
 

Geurnoten

Geur belevenis

Dit is de olfactorische pyramide van LE102

De topnoten blijven ongeveer 15 minuten duidelijk aanwezig, daarna zullen de midden noten zich verder manifesteren. Na ongeveer 4 a 5 uur komen de basisnoten van dit parfum duidelijker naar voren.

De volgende akkoorden zul je duidelijk ruiken in dit parfum houtachtig, vanille, fruitig, warm kruidig, kaneel.

De gehele olfactorische pyramide, het sillage die gegradeerd is als midden, en de duidelijkst waarneembare geurnoten vanille, appel, kaneel, maken dit een parfum die perfect is voor lente, zomer, herfst, winter.

Ben jij casual en spontaan, of zijn dit eigenschappen die je graag uit wilt stralen?! Dan is LE102 wellicht perfect voor jou! Wil je ook een andere parfum proberen?

Kijk dan eens bij LE502 of LE517.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Beschrijving
Algemene informatie Productbeschrijving De parfum van Tapparfum worden gemaakt met de hoogste kwaliteit geuroliën. De geuren zijn (net als designer parfums) gemaakt van deels synthetische oliën en deels natuurlijke oliën. De parfum bevat tussen de 20% en 40% bestandsdelen (geurolie). De resterende 60% tot 80% is hoogwaardige kleur- en geurloze alcohol. Deze gradatie maakt het dat onze parfums gecategoriseerd worden als PARFUM.