Hybrid premium soak off gellak

 
Hybrid Premium soak off gellak  is de allernieuwste trend op nagelgebied. Dit product combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak.
Hybrid Premium soak off gellak  wordt dun aangebracht op de natuurlijke nagel of korte kunstnagel en vervolgens uitgehard in een professionele UV lamp 36 watt of LED lamp.
Hybrid Premium soak off gellak  wordt aangebracht als een nagellak, maar heeft de duurzaamheid en flexibiliteit van een gel. Het resultaat.....prachtige nagels die twee tot vier weken blijven zitten. Dit is afhankelijk van de groei van de eigen nagel. 
Hybrid Premium soak off gellak  is éénvoudig te verwijderen door gebruik te maken van artificial remover/aceton en nailwraps/foilwraps.

Hybrid Premium soak off gellak  is een top product in u nagelstudio, kapsalon, pedicuresalon of schoonheidssalon als u wilt uitbreiden met een nieuw product of een geheel nieuwe doelgroep wilt aanspreken. U kunt namelijk in een zeer kort tijdsbestek uw klant van prachtig gekleurde nagels voorzien zonder te vijlen en zonder frezen.
 
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

9W Led lamp met timer diversen kleuren

9W Led lamp met timer diversen kleuren

15,00

visibility
shopping_cart

Inspire Led lamp 36 watt

Inspire Led lamp 36 watt

150,00

visibility
shopping_cart

Nail bottle Ring 50 stuks

Nail bottle Ring 50stuks

6,95

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.