Wil je graag een leuke geuravond bij je thuis?


 
  • Ben je verslaafd aan parfum
  • Draag je nooit parfum, maar zou je dat eigenlijk weleens willen testen
  • Ga dan niet lukraak naar een parfumerie

Maar geef je op voor geuravond van Tapparfum4you
Parfum is heerlijk en kan je gehele look een grote boost geven. Niet alleen is het een extra touch up voor je look, ook is parfum hét middel om een speciaal gevoel te creëren bij een bepaalde gebeurtenis of avond. Ken je dat, wanneer je een geurtje ruikt en je je meteen mee teruggenomen voelt in de tijd? Je reukzintuigen zijn de sterkste zintuigen die je hebt en een lekker geurtje kan veel met je doen. Daarnaast kan parfum je een stuk verleidelijker maken? Alle reden om maar eens te beginnen met het dragen van parfum, toch?!


Ik ruik, ik ruik, wat jij niet ruikt?
Allereerst moet je weten dat er verschillende soorten geurtjes bestaan: eau de toilette, eau de parfum en parfum. Het merendeel van alle geurtjes bestaat uit een mix van water, alcohol en parfumconcentraat. Het onderscheid wordt gemaakt in het deel parfumconcentraat: in eau de toilette zit 5% tot 10%, in eau de parfum zit 10% tot 20% en in parfum zit het hoogste percentage, tussen de 20% en 40%. Parfum is dus het sterkst, de geur blijft het langst hangen, maar is daarom ook het duurst van deze drie soorten.

Wij van Tapparfum4you werken met parfum, onze parfum blijft 8 tot 16 uur op de huid ruiken.

Hebben wij je zintuigen wakker gemaakt en wil je een leuke avond, neem dan contact met ons op voor verdere gegevens en we maken er samen een leuke avond van!


 


Vul ons contact formulier in voor meer gegevens
 

GEURAVOND

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.